Specialopgaver

Vi elsker at sætte kreativiteten i spil og løse specielle udfordringer

Skal vi hjælpe med din opgave?

Specialopgaver dækker alt fra avancerede læderarbejder til tilpassede designprojekter, der går lidt ud over det sædvanlige. Vores erfaring omfatter alt fra dekorative lædergulve og -vægge til specialdesignet beklædning, der kræver nøje overvejelse og god portion kreativitet.

Vi har bl.a. tidligere lavet et sildebensparketgulv af læder. Derudover har vi lavet beklædning til en knebel på en kirkeklokke, så lyden af den ikke er så gennemtrængende i byen. Der er ikke noget, der er umuligt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os og fortæl om din specialopgave, så tager vi en uforpligtende snak.

Vores kerneværdier driver vores arbejde

Vores arbejde er baseret på håndværksmæssig dygtighed, kreativ tænkning, og en forpligtelse til at levere den bedste kvalitet. Med målet om at skabe værdifulde resultater og langvarige relationer med vores kunder, lægger vi stor energi i hver en udfordring vi står med.

For bedst muligt at imødekomme dine forestillinger om resultatet, er det vigtigt, at vi har et godt udgangspunkt. Derfor indgår vi altid en grundig dialog med dig. Vi tilbyder også råd og vejledning, hvis du har brug for det, så du får det bedste resultat.

Tag næste skridt med os

Står du med en speciel opgave, og leder efter en kyndig fagperson til at fuldføre opgaven? Kontakt os endelig, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt.

Kontakt os på 32 57 57 59, eller send en mail til enten laeder.ulven@gmail.com, eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Her får du:

  • Garanteret høj kvalitet

    Vi har øje for selv de helt små detaljer, og du kan altid forvente et resultat i den bedste kvalitet.

  • Skræddersyede løsninger

    En af vores styrker er at skabe et resultat, der stemmer overens med dine forventninger og ønsker.

  • 15+ års erfaring

    Vi er en stolt familieejet virksomhed som i 3 generationer har leveret høj kvalitet i unikke løsninger.

Udfyld vores kontaktformular