Autopolstring

Din professionelle autosadelmager

Autosadelmager i København

Er du på udkig efter en dygtig autosadelmager? Hos Læder & Ulven er vi specialiserede i skræddersyede autopolstringsløsninger. Uanset om du ønsker at genskabe din veteranbils originale look – eller give den et helt nyt, personligt præg – om din båd skal have specialdesignede siddepladser, eller du står med en helt fjerde og unik opgave inden for autopolstring, kan vi hjælpe.

Vi kombinerer håndværksmæssig ekspertise med øje for selv de mindste detaljer. På den måde kan vi levere løsninger, der imødekommer dine forventninger.

Har du brug for rådgivning eller vejledning? Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak.

Dine forventninger i fokus

Vi er en familiedrevet virksomhed drevet af kærlighed for det gode håndværk og den personlige dialog med vores kunder. For os har det nemlig stor værdi at bygge langvarige relationer. Vi går derfor altid lige dét ekstra skridt, og vi er i tæt dialog med dig for at sikre, at dine ønsker bliver til virkelighed, og at alt kommer til at stemme overens med dine forventninger i det endelige resultat.

Vores store værksted på Amager er udstyret til at håndtere opgaver i alle størrelser, og vi tilbyder et bredt udvalg af materialer i høj kvalitet. Har du ikke mulighed for at bringe dit projekt til os? Vi skal nok finde en løsning. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Kontakt Læder & Ulven

Er du på udkig efter en dygtig og detaljeorienteret autopolstrer? Ring til os på 32 57 57 59, send en mail til laeder.ulven@gmail.com, eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Her får du:

  • Garanteret høj kvalitet

    Vi har øje for selv de helt små detaljer, og du kan altid forvente et resultat i den bedste kvalitet.

  • Skræddersyede løsninger

    En af vores styrker er at skabe et resultat, der stemmer overens med dine forventninger og ønsker.

  • 15+ års erfaring

    Vi er en stolt familieejet virksomhed som i 3 generationer har leveret høj kvalitet i unikke løsninger.

Udfyld vores kontaktformular