Møbelpolstring

Vi tilbyder professionel polstring af stol, sofa og andre møbler i unik kvalitet

Møbelpolstring i København

Er du på udkig efter en erfaren og detaljeorienteret møbelpolstrer? Ved Læder & Ulven tilbyder vi professionel polstring af møbler, der genskaber det oprindelige look – eller måske vil du gerne give dem et moderne tvist? Her kan alt lade sig gøre.

Når du besøger vores værksted, vil vi guide dig gennem et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer af læder og andet stof, så du kan finde det perfekte betræk til dit projekt. Har du udfordringer med at få møblerne transporteret til vores værksted på Amager? Kontakt og til en uforpligtende snak, så finder vi en løsning.

Giv dine møbler nyt liv

Vi ønsker at gøre lidt ekstra for vores kunder, og vi er perfektionistiske i alle vores opgaver. Udover betræk og polstring tilbyder vi også behandling og vedligeholdelse af træet på møblerne, så hele møblet står frem fra sin bedste side.

Uanset omfanget af dit møbelrenoveringsprojekt bestræber vi os altid på, at det endelige resultat skal afspejle dine ønsker og forventninger. Derfor er det vigtigt for os at have en dybdegående dialog med dig helt fra starten, så du har lyst til at komme igen næste gang – vi værdsætter nemlig langvarige kunderelationer.

Kontakt din møbelpolstrer på Amager

Ønsker du at give dine møbler et nyt liv med en professionel polstring eller møbelrenovering? Kontakt Læder & Ulven på telefon 32 57 57 59, via mail på laeder.ulven@gmail.com, eller udfyld vores kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Her får du:

  • Garanteret høj kvalitet

    Vi har øje for selv de helt små detaljer, og du kan altid forvente et resultat i den bedste kvalitet.

  • Skræddersyede løsninger

    En af vores styrker er at skabe et resultat, der stemmer overens med dine forventninger og ønsker.

  • 15+ års erfaring

    Vi er en stolt familieejet virksomhed som i 3 generationer har leveret høj kvalitet i unikke løsninger.

Udfyld vores kontaktformular