Ompolstring

Professionel ombetrækning af stole, sofaer, lænestole og andre møbler

Genopliv dine møbler

Ombetrækning og ompolstring af møbler og køretøjer er en fantastisk måde at give nyt liv til dine nedslidte møbler eller sæder. Vi tilbyder professionel vejledning og et kvalitetsresultat i en skræddersyet løsning. Ompolstring giver dig mulighed for at bevare det unikke ved dine møbler, og du kan tilpasse resultatet til dine ønsker.

I vores værksted på Amager har vi et stort udvalg af materialeprøver som læder og stof, hvorfra du kan vælge præcis den stil, du ønsker.

Har du udfordringer i forhold til at få transporteret dine møbler til os? Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Håndværket i fokus

Læder & Ulven står for unikt håndværk, hvor passion for kvalitet og detaljer er tydeligt i hvert eneste projekt, vi står med. Står du f.eks. med et gammelt møbel, har det en historie, og det er vores fornemmeste opgave med stor respekt at bringe denne historie til live igen.

Vi er en lille stolt familieejet virksomhed, og vi har gennem flere generationer beskæftiget os med møbelpolstring og autopolstring. Vi kombinerer de traditionelle polstringsteknikker med en moderne og kreativ tankegang, så vi kan imødekomme dine forventninger, men også tilbyde rådgivende vejledning og inspiration, samt præsentere dig for andre mulige løsninger, som du måske ikke selv har tænkt på.

Kontakt os i dag

Skal du have ombetrukket eller ompolstret nogle møbler, køretøjer, tilbehør eller andet? Kontakt Læder & Ulven og hør meget mere om vores service på telefon 32 57 57 59. Du kan også sende en mail på laeder.ulven@gmail.com, eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Her får du:

  • Garanteret høj kvalitet

    Vi har øje for selv de helt små detaljer, og du kan altid forvente et resultat i den bedste kvalitet.

  • Skræddersyede løsninger

    En af vores styrker er at skabe et resultat, der stemmer overens med dine forventninger og ønsker.

  • 15+ års erfaring

    Vi er en stolt familieejet virksomhed som i 3 generationer har leveret høj kvalitet i unikke løsninger.

Udfyld vores kontaktformular